Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza mesabe katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve iş kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kabilinden koruyor ve her yeni bir ustalıke ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli bir seviyenin üstünde olan dokumalar sinein yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi namına epey önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların temel duhullerinde yahut koridor bölümlerinde yangının ruhlu bir şekilde meydana gelmesi özellikle yüksek katlı yapılarda çıkma yahut pencerelerden halas olmak mümkün olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme ehil olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır mimarilarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri kalın bir incelemeye basıcı tutulur. Yapıların iç kısımlarında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, bünyeların haricinde mevcut ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında güç kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri kötüdaki şekilde sıralanabilir:

Her dönem serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble veya başka bir güçlük bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle tek katlı Yangın Merdiveni Kapısı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page